';
side-area-logo

YOUNG ETHICAL TALENT AWARD 2018 - AUDITION

Sei uno chef o un addetto al service under 26 (nato tra il 17.01.1991 e il 13.01 2000) e lavori in Italia?

 Scrivi a info@mo-food.it allegando una tua foto in tenuta da lavoro e una breve presentazione scritta che contenga:

− il tuo nome e cognome

− la tua data di nascita ed età

− il ristorante in cui lavori attualmente

− le tue esperienze lavorative più significative

− la filosofia adottata, o alla quale aspiri, nel tuo lavoro

− da dove nasce la tua passione per la cucina e/o il mondo della ristorazione

− perché vorresti vincere il Young Ethical Chef o il Young Ethical Hospitality Award

Ricorda: hai tempo fino alle ore 9.00 del 22 dicembre 2017 per inviare la tua candidatura.

Una giuria composta da Norbert Niederkofler, Paolo Ferretti e Monograno Felicetti eleggerà il Young Ethical Chef della Winter Edition 2018, mentre una giuria composta da Norbert Niederkofler, Paolo Ferretti, Ferrari Trento e Lavazza eleggerà il Young Ethical Hospitality della Winter Edition 2018.

Il Young Ethical Chef e il Young Ethical Hospitality saranno premiati ufficialmente durante la CARE’s Final Dinner di mercoledì 17 gennaio 2018 con un trofeo firmato da Vetroricerca e una borsa di studio ciascuno (una promossa da Monograno Felicetti e l’altra da Ferrari Trento e Lavazza) che permetterà al giovane talento di lavorare un mese al fianco di un professionista di uguale ruolo.

Are you a chef or a service worker under the age of 26 (born between 17 January 1991 and 13 January 2000) and you work at an Italian business?

Send an email to info@mo-food.it with a photo of yours in working clothes and a short presentation containing:

 your name and surname

 your date of birth and age

–  the restaurant you currently work at

  your most significant work experience

–  the philosophy you have chosen or aspire to in your job

– where your love of cooking or food service comes from

– why you would like to win the Young Ethical Hospitality Award

 Take note: you can submit your candidacy within 9 am on 22 December 2017.

 A board composed by Norbert Niederkofler, Paolo Ferretti and Monograno Felicetti will name the Young Ethical Chef of the Winter Edition 2018, while a board composed by Norbert Niederkofler, Paolo Ferretti, Ferrari Trento and Lavazza will name the Young Ethical Hospitality worker of the Winter Edition 2018.

The Young Ethical Chef and the Young Ethical Hospitality worker will be formally awarded at the CARE’s Final Dinner on Wednesday 17 January 2018 with a trophy signed by Vetroricerca and a scholarship each one (the former sponsored by Monograno Felicetti, the latter by Ferrari Trento and Lavazza), which will allow the young talent to shadow a professional in the same role for one month.

MOFOOD_logo_WEB_1

MO-FOOD
via Dodiciville, 7d/9a
39100 Bolzano · Italy

info@mo-food.it

Mo-Food S.r.l./GmbH • via Dodiciville • Zwölfmalgreinerstr. 7d/9a 39100 Bolzano • Bozen • P.I./Mwst. Nr. 02892180213