From CARE’s Talk “Food and Farming – sowing small seeds, reaping the benefits” – Andrea Sinigaglia

From CARE’s Talk “Food and Farming – sowing small seeds, reaping the benefits” Andrea Sinigaglia ALMA nasce come scuola che vuole passare dalla formazione di un cuoco a quella di un cuoco pensante. È la grande eredità che Marchesi ha lasciato. Oggi però dobbiamo andare oltre il cuoco pensante, verso un cuoco che vive la …

From CARE’s Talk “Food and Farming – sowing small seeds, reaping the benefits” – Andrea Sinigaglia Read More »

CARE’s Chef Under 30 – Ben Marks

Ben Marks from Perilla-London is ready to start his two-week residency at Torre restaurant. The #CAREsChefUnder30 will turn this amazing location in a place to explore international cuisine in line with the principles of the Ethical Chef Days. Read the press release    

From CARE’s Talk “Food and Farming – sowing small seeds, reaping the benefits” – Christian Fischer

From CARE’s Talk “Food and Farming – sowing small seeds, reaping the benefits” Christian Fischer Can the world be fed by organic agriculture? Yes, probably its possible, but it needs drastic change in all our consumption behaviour and also in the way we organize our food system.  By 2050 we will have about 10 billion …

From CARE’s Talk “Food and Farming – sowing small seeds, reaping the benefits” – Christian Fischer Read More »

Partner Testimony: Why Miele supports CARE’s – Michele Laghezza

Partner Testimony: Why Miele supports CARE’s Michele Laghezza Vorrei parlarvi meno di quello che facciamo noi in Miele e più di quello che ognuno di noi può fare a casa propria per essere sostenibile. Perché la sostenibilità ha a che fare, di fatto, con la scelta di vivere bene, la sostenibilità è parte della nostra …

Partner Testimony: Why Miele supports CARE’s – Michele Laghezza Read More »

The CARE’s collaboration with Torre restaurant at Fondazione Prada

So excited to announce our next project in collaboration with Torre restaurant at Fondazione Prada.  During the year the restaurant will host four young chefs, each presenting for two weeks a sustainable menu in line with the values of CARE’s.  Read the press release Ristorante Torre, Fondazione Prada, Milano Foto: Delfino Sisto Legnani e Marco Cappelletti …

The CARE’s collaboration with Torre restaurant at Fondazione Prada Read More »

Partner Testimony, Why Sanpellegrino supports CARE’s Marco Barbieri

Partner Testimony, Why Sanpellegrino supports CARE’s Marco Barbieri Noi, come acque italiane di riferimento nel mondo dell’enogastronomia, sosteniamo costantemente le iniziative di Norbert. Dopo l’incontro anche con Paolo Ferretti, avuto in occasione di Cook the Mountain, era naturale proseguire in quella direzione mantenendo la nostra posizione all’interno anche di CARE’s. Sanpellegrino è un brand con …

Partner Testimony, Why Sanpellegrino supports CARE’s Marco Barbieri Read More »

From CARE’s Talk “Food and Farming – sowing small seeds, reaping the benefits” Paul Ivic

From CARE’s Talk “Food and Farming – sowing small seeds, reaping the benefits” Paul Ivic The world duty is the real world, because we have enough food for everybody on our planet but the most of the crops goes to industry farming and 1/3 of the food becomes directly waste.  Over the last years the …

From CARE’s Talk “Food and Farming – sowing small seeds, reaping the benefits” Paul Ivic Read More »

From CARE’s Talk “Food and Farming – sowing small seeds, reaping the benefits” Oscar Farinetti

From CARE’s Talk “Food and Farming – sowing small seeds, reaping the benefits” Oscar Farinetti È possibile dare una risposta globale alla richiesta di cibo e magari farlo anche in modo sostenibile? Non solo è possibile, ma è anche un dovere.  È sicuramente giusto affrontare questi temi partendo dagli specialisti, dalle nicchie, ma è poi …

From CARE’s Talk “Food and Farming – sowing small seeds, reaping the benefits” Oscar Farinetti Read More »

Partner Testimony, Why Lavazza supports CARE’s – Michele Cannone

Partner Testimony: Why Lavazza supports CARE’s Michele Cannone  Il piccolo è bello, ma è effettivamente sostenibile? Il clima sta cambiando, fa sempre più caldo e il caffè cresce anche in montagna. Se continuerà così, non ci sarà più spazio per coltivare il caffè e dovremo quindi trovare delle soluzioni alternative. Il nostro percorso di sostenibilità, …

Partner Testimony, Why Lavazza supports CARE’s – Michele Cannone Read More »

Partner Testimony: Why Vodafone supports CARE’s – Alessandro Canzian

Partner Testimony: Why Vodafone supports CARE’s Alessandro Canzian Vodafone ha la necessità di pensare in maniera sostenibile perché ogni decisione che prende ha una ripercussione sulle persone che utilizzano i suoi servizi, su alcune decine di migliaia di aziende, sui circa 7.000 dipendenti che lavorano per l’azienda e sui circa 25.000 che ci lavorano in …

Partner Testimony: Why Vodafone supports CARE’s – Alessandro Canzian Read More »