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From CARE’s Talk “Food and Farming – sowing small seeds, reaping the benefits” Oscar Farinetti

From CARE’s Talk “Food and Farming – sowing small seeds, reaping the benefits” Oscar Farinetti Ormai i giovani occupati nell’agricoltura in Italia sono più dell’11%, perché ci sono delle chance enormi. In Italia abbiamo 14 milioni di ettari coltivati; negli anni ottanta ne avevamo quasi 20: abbiamo perso 6 milioni di ettari in agricoltura. Oltre …

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From CARE’s Talk “Food and Farming – sowing small seeds, reaping the benefits” – Günther Reifer

From CARE’s Talk “Food and Farming – sowing small seeds, reaping the benefits” Günther Reifer Come piccolo team di 25 persone cerchiamo di dare l’esempio ad aziende di tutti i tipi, dalle multinazionali fino alle start up. Cerchiamo di far loro capire come un modello di business possa sposare bene l’idea di sostenibilità, come integrarla …

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From CARE’s Talk “Food and Farming – sowing small seeds, reaping the benefits” – Andrea Sinigaglia

From CARE’s Talk “Food and Farming – sowing small seeds, reaping the benefits” Andrea Sinigaglia ALMA nasce come scuola che vuole passare dalla formazione di un cuoco a quella di un cuoco pensante. È la grande eredità che Marchesi ha lasciato. Oggi però dobbiamo andare oltre il cuoco pensante, verso un cuoco che vive la …

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CARE’s Chef Under 30 – Ben Marks

Ben Marks from Perilla-London is ready to start his two-week residency at Torre restaurant. The #CAREsChefUnder30 will turn this amazing location in a place to explore international cuisine in line with the principles of the Ethical Chef Days. Read the press release    

From CARE’s Talk “Food and Farming – sowing small seeds, reaping the benefits” – Christian Fischer

From CARE’s Talk “Food and Farming – sowing small seeds, reaping the benefits” Christian Fischer Can the world be fed by organic agriculture? Yes, probably its possible, but it needs drastic change in all our consumption behaviour and also in the way we organize our food system.  By 2050 we will have about 10 billion …

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Partner Testimony: Why Miele supports CARE’s – Michele Laghezza

Partner Testimony: Why Miele supports CARE’s Michele Laghezza Vorrei parlarvi meno di quello che facciamo noi in Miele e più di quello che ognuno di noi può fare a casa propria per essere sostenibile. Perché la sostenibilità ha a che fare, di fatto, con la scelta di vivere bene, la sostenibilità è parte della nostra …

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The CARE’s collaboration with Torre restaurant at Fondazione Prada

So excited to announce our next project in collaboration with Torre restaurant at Fondazione Prada.  During the year the restaurant will host four young chefs, each presenting for two weeks a sustainable menu in line with the values of CARE’s.  Read the press release Ristorante Torre, Fondazione Prada, Milano Foto: Delfino Sisto Legnani e Marco Cappelletti …

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Partner Testimony, Why Sanpellegrino supports CARE’s Marco Barbieri

Partner Testimony, Why Sanpellegrino supports CARE’s Marco Barbieri Noi, come acque italiane di riferimento nel mondo dell’enogastronomia, sosteniamo costantemente le iniziative di Norbert. Dopo l’incontro anche con Paolo Ferretti, avuto in occasione di Cook the Mountain, era naturale proseguire in quella direzione mantenendo la nostra posizione all’interno anche di CARE’s. Sanpellegrino è un brand con …

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From CARE’s Talk “Food and Farming – sowing small seeds, reaping the benefits” Paul Ivic

From CARE’s Talk “Food and Farming – sowing small seeds, reaping the benefits” Paul Ivic The world duty is the real world, because we have enough food for everybody on our planet but the most of the crops goes to industry farming and 1/3 of the food becomes directly waste.  Over the last years the …

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From CARE’s Talk “Food and Farming – sowing small seeds, reaping the benefits” Oscar Farinetti

From CARE’s Talk “Food and Farming – sowing small seeds, reaping the benefits” Oscar Farinetti È possibile dare una risposta globale alla richiesta di cibo e magari farlo anche in modo sostenibile? Non solo è possibile, ma è anche un dovere.  È sicuramente giusto affrontare questi temi partendo dagli specialisti, dalle nicchie, ma è poi …

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